h

Vukovar na dlanu

OPG Dunavski raj

Ocjeni:

Gastronomska ponuda “Dunavskog raja” temelji se upravo na načinu života naših starih i životu koji je bio vezan uz polja, voćnjake i vinograde.

U lokalnoj tradiciji izrazita je vezanost stanovnika uz široki Dunav i pitomu Vuku, te riječnu ribu koja i danas čini vrlo značajan dio lokalnog jelovnika. U Dunavkom raju specijalizirali su se za pripremanje čobanca, slavonskog fiša i šarana na rašljama koji je jedno od najposebnijih lokalnih jela.

Na jelovniku su jednako zastupljene i tavanske delicije kao i tradicijski pekarski zalogaji (kiflice, pogačice s čvarcima i sl.)

Ako želite udahnuti punim plućima, te se osloboditi svakodnevnog stresa, nudimo Vam mogućnost boravka u prirodi. Dan možete provesti u pratnji obitelji, prijatelja ili s poslovnim partnerima uz čažicu domaće rakije, osvježavajućih pića, te konzumiranje gastronomskih proizvoda, pripremljenih po tradicijskim recepturama.

Mogućnost izvođenja niza zabavnih aktivnosti na posjedu, od starih igara, preko radionica u tradicijskoj proizvodnji, do raznih zabavnih sadržaja, čini Dunavski raj savrženim prostorom za aktivni odmor.

Posjed je idealno odredište za jednodnevne izlete, te nastavu u prirodi za predškolsku djecu i mlade osnovce. Daleko je od vreve prometnica i svakog ovlika gradske buke . Potpuno je ograđen i siguran za bezbrižan boravak.

Mob: 00385 (0)98/580-545

Moja lokacija

OPG Dunavski raj
  • Adresa: Vučedol 123, Vukovar
  • Email: denis@dunavski-raj.com
  • Web: http://www.dunavski-raj.com