h

Vukovar na dlanu

Studio apartman D7

Ocjeni:

Studio apartman D7 smo uz pomoć stručnjaka pomno dizajnirali tako da bude ugodan i visokofunkcionalan, energetski učinkovit i ekološki prihvatljiv (zeleno putovanje) za kraće, ali i dulje boravke naših gostiju. Odabirom boja dodali smo mu i zavičajnu notu – od svijetloplavih, preko zelenkastih i modrih tonova nastojali smo prikazati Dunav u različitim godišnjim dobima i fazama, dok se prirodne nijanse drveta i dio dekorativnih elemenata referiraju na ono po čemu je okolica Vukovara znana – šumama i njivama. Suvremenu notu daju mu određeni dekorativni elementi i suvremeni dizajn namještaja, kao i bijela boja.

Pored moderno opremljenog kupatila s dostupnim šamponom, gelom za tuširanje, fenom, u predsoblju je prostor za odlaganje Vaše odjeće i obuće, u koji je integrirana i perilica rublja. Integrirani dnevni boravak i kuhinja sadrže komotan i udoban krevet s visokovkalitetnim madracima i posteljinom, opremljen noćnom i dodatnom LED rasvjetom koji nastavlja na multifunkcijski stol koji po potrebi može biti radni prostor ili prostor za objedovanje. U kuhinjskim se elementima nalazi sav potreban pribor za pripremu i posluživanje jela i pića, a od uređaja su dostupni kuhalo za vodu, ploča za kuhanje, mikrovalna pećnica, napa, pećnica, hladnjak i perilica posuđa.

Pored udobnoga kreveta opuštanju će pridonijeti TV s mnoštvom digitalnih zemaljskih kanala i dodatnim kanalima dostupnim putem aplikacije xPlore TV, a na raspolaganju su Vam i streaming aplikacije Netflix, HBO Max i HRTi.

Jutra ili smiraj dana možete provesti na lijepo uređenom balkonu s kojeg se pruža izuzetan pogled na dvorac Eltz, Dunav, središte grada i jedan od najprepoznatljivijih simbola Vukovara – vodotoranj.

U apartmanu vodimo brigu o razvrstavanju otpada i ekološki prihvatljivom namještaju i priboru, tako da je uporaba plastike svedena na minimum. Apartman je opremljen i klima uređajem.

Dobro nam došli!

Moja lokacija

Studio apartman D7
  • Adresa: Dunavska 7, Vukovar
  • Opening hours: 0-24
  • Email: d7vukovar@gmail.com
  • Web:  https://bit.ly/d7vukovar