h

Vukovar na dlanu

Kuća za odmor Vučedolska golubica

Ocjeni:

Kuća za odmor “Vučedolska golubica” smještena je na Vučedolu, poznatom arheološkom nalazištu. U blizini kuće za odmor nalazi se Muzej vučedolske kulture i predivna obala Dunava, a do centra grada Vukovara ima samo nekoliko minuta vožnje. Sve je relativno blizu i dostupno gostima.

Naša kuća za odmor je jedna predivna mirna oaza za opuštanje i bijeg od svakodnevnice.

Idealna je za dolazak s obitelji na odmor ili za manje proslave, ali uvjereni smo da će svakog gosta pozitivno iznenaditi te da će svaki gost moći uživati u čarima naše kuće.

Kuća se sastoji od kuhinje koja je spojena s  dnevnim boravkom te posjeduje dvije kupaonice. Na katu je velika galerija s bračnim krevetom i pomoćnim ležajem (kauč na razvlačenje). Kuća ima veliku terasu, prostor za pravljenje roštilja, čobanca i drugih jela, a za opuštanje tu je jacuzzi.

Kada nas posjećujete, ne morate misliti na to gdje ćete s kućnim ljubimcem, naša kuća za odmor je pet friendly.

Treba napomenuti da Vučedolom prolazi Srijemska ruta, biciklistička staza, što naš objekt čini idealnim mjestom i za sve ljubitelje biciklizma.

Također, kod nas će uživati i ribolovci. U blizini, osim Dunava, nalazi se i jezero Grabovo gdje svaki ribolovac može uživati u čarima ribolova.

Moja lokacija

Kuća za odmor Vučedolska golubica
  • Adresa: Vučedol 224, Vukovar
  • Email: vanna1707@gmail.com