h

Vukovar na dlanu

Hostel Dubrovnik

Ocjeni:

Hostel Dubrovnik smješten je u krugu bivše vojarne 204. brigade Hrvatske vojske Vukovar. Primarno je namjenjen za smještaj učenika osmih razreda koji u sklopu dvodnevnog projekta posjeta Vukovaru dolaze u grad. Kapaciteti hostela popunjeni su za vrijeme trajanja školske godine od ponedjeljka do četvrtka. U periodu kada kapaciteti hostela nisu popunjeni učenicima, na raspolaganju je svim ostalim gostima.

Ukupan kapacitet hostela je 330 kreveta, od toga je 24 kreveta raspoređeno u 18 jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, a 306 kreveta raspoređeno je u 22 spavaonice. Gosti koji noće u spavaonicama na raspolaganju imaju zajedničke kupaonice koje se nalaze na svakom katu. Spavaonice su prilagođene osobama s invaliditetom, te se na svakom katu nalazi kupaonica sa sanitarnim čvorom prilagođenim osobama s invaliditetom.

Svaki gost hostela Dubrovnik u uslugu noćenja ima mogućnost razgledati izložbe pješačkog naoružanja korištenog u Domovinskom ratu, izložbe, simulaciju bojnog polja, kao i druge eksponate izložene u krugu bivše vojarne 204. brigade Domovinskog rata Vukovar.

Uz uslugu noćenja možemo ponuditi uslugu stručnog vodstva memorijalnim lokalitetima koji su u nadležnosti Memorijalnog centra Domovinskog rata Vukovar.

Moja lokacija

Hostel Dubrovnik
  • Adresa: Ive Tijardovića 60, Vukovar
  • Email: hostel@mcdrvu.hr
  • Web: www.mcdrvu.hr