h

Vukovar na dlanu

Apartman Flumen

Ocjeni:

Apartman Flumen nalazi se uz obalu rijeke Dunav te ujedno i u samom centru grada Vukovara, svega nekoliko koraka od Gradskog muzeja (dvorac Eltz).

Apartman se sastoji od kupaonice, spavaće sobe, kuhinje, dnevnog boravaka i dva balkona koji pružaju prekrasan pogled na rijeku Dunav kao i na centar grada.

Na samom ulazu u apartman nalazi se kupaonica s kadom i perilicom rublja. Spavaća soba sadrži dva kreveta (90×200) te se isti mogu spojiti na zahtjev gosta, a za najmlađe dostupan je i dječji krevetić.

Osim toga apartman ima prostrani dnevni boravak s balkonom te unutar dnevnog boravka nalazi se smart TV uređaj s pregršt stranih i domaćih televizijskih programa kao i pristup platformama poput Netflix-a, Disney plus-a i ostalog. Dodatni ležaj (160 x 200) nalazi se između dnevnog boravka i kuhinje. S obzirom da se isti nalazi na zidu, isključivo ga domaćin spušta na zahtjev gosta ili ako u apartmanu boravi više od dvije osobe.

Uz dnevni boravak nalazi se potpuno opremljena kuhinja (mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, Dolce Gusto aparat za kavu, hladnjak, pećnica i ostalo) te blagovaonski stol sa stolicama kao i balkon.

Apartman ima klima uređaj, centralno grijanje i brzi optički internet.

 

 

Moja lokacija

Apartman Flumen
  • Adresa: Dunavska 7, stan 7, Vukovar
  • Email: karolina.topic@gmail.com