h

Vukovar na dlanu

Mjuzikl o sv. Antunu Padovanskom

  • Vrijeme početka: Nedjelja, 17.03.2019. 19:30
  • Adresa: Hrvatski dom Vukovar

U organizaciji Župe sv. Antuna Padovanskoga, Župe sv. Filipa i Jakova te Veritasa – Glasnika sv. Antuna Padovanskoga te uz suradnju Grada Vukovara od petka 15. ožujka do nedjelje 17. ožujka održat će se Dani sv. Antuna u Vukovaru.

 

Program započinje u petak, 15. ožujka u 17,00 sati dolaskom relikvijara s dijelom tijela sv. Antuna koji će biti izložen u župnoj crkvi sv. Filipa i Jakova.

 

Kulminacija cjelokupnog programa održat će se u Hrvatskom domu u Vukovaru gdje će Ansambl Kolbe izvesti prvi hrvatski autorski mjuzikl o sv. Antunu pod nazivom Svetac svega svijeta. U ovome jedinstvenom projektu sudjeluju etablirana imena na području glazbene i dramske umjetnosti, mjuzikl Svetac svega svijeta donosi glazbeno-scensko osvježenje duhovnog karaktera s ciljem širenja univerzalne poruke ljubavi namijenjene svima.

Ansambl Kolbe dobro je poznat na kršćanskoj duhovnoj sceni jer je pristutan već osam godina i prepoznatljiv po izvođenju duhovnih mjuzikala. U proteklom razdoblju napravili su tri vrlo uspješna mjuzikla koja su izvođena diljem Lijepe naše u brojnim kazalištima i dvoranama.

Skip to content