h b

Interaktivna karta Smještaj

 

Hostel Zagreb
(3)

Hostel Borovo nalazi se u Borovu naselju, 6 km od centra Vukovara i sastoji se od dva zasebna objekta: hostela i restoranske zgrade. Raspolažemo sa 132 dvokrevetne sobe, svaka s kupaonicom, te ukupnim kapacitetom za 264 osobe. Bežični pristup internetu dostupan je u cijelom objektu u svim smještajnim jedinicama. Pola smještajnih jedinica opremljeno je s TV-om sa satelitskim programima, tako da se gostima nudi izbor smještaja sa ili bez TV-a.
U predvorju hostela nalazi se multifunkcionalna dvorana (50 mjesta) sa ugrađenom opremom za održavanje raznih seminara, sastanaka i domjenaka.U neposrednoj blizini hostela nalazi se brojna sportska infrastruktura: sportska dvorana, teniski tereni, stadion, kuglana, a uskoro i kompleks zatvorenih i otvorenih bazena.

Pružamo sigurno i adekvatno zbrinjavanje opreme naših gostiju, koji su na proputovanju bicikolom, motorom i sl. Parkiralište (besplatno).
Pred samim hostelom nalazi se i naš restoran u kojem možete uživati u lokalnoj gastronomskoj ponudi i izvrsnim vinima srijemskih vinogorja, dok su svakodnevno u ponudi i maštoviti dnevni meniji po vrlo prihvatljivim cijenama. S početkom proljeća i do kasne jeseni svim je posjetiteljima na raspolaganju i naša prostrana vrtna terasa sa 350 sjedećih mjesta. Savršena lokacija, ljubazno osoblje, ugodan smještaj samo je dio onoga što Vam ovaj hostel može ponuditi. Osoblje hostela Borovo ljubazno i toplo Vas poziva da budete gosti našeg hostela i našeg lijepog grada, a mi ćemo dati sve od sebe da Vam budemo najbolji domaćini i da se u svakom trenutku osjećate ugodno.

Moja lokacija

Hostel Zagreb
  • Adresa: Trg Dražena Petrovića bb, Vukovar
  • Opening hours: 0-24
032/639-560